Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κρύο!!

Η Λύρα μας και η BG* Saiana Persy de Gal

Αυτές τις ημέρες, ο χειμώνας, που δεν έλεγε να κάνει την εμφανισή του, αποφάσισε να έρθει για παρατεταμένη επίσκεψη. Η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά. Όσο και αν δουλεύει είτε το τζάκι, είτε το καλοριφέρ, το κρύο είναι εμφανές. Ειδικά σε πιο ορεινές περιοχές της χώρας μας.
Πώς ακριβώς αντιδρούν οι γάτες;
Ο Prince μας
Άκόμη και οι πιο μαλλιαρές, φουντωτές γάτες αντιλαμβάνονται την αισθητή μείωση της θερμοκρασίας. Και τι κάνουν; Κοιμούνται. Κάνουν οικονομία στην ενέργειά τους. Τρώνε και κοιμούνται. Σε κάθε δυνατή στάση και με κάθε τρόπο.
BG* Saiana Persy de Gal
Πάνω από τις κουβέρτες... κάτω από τις κουβέρτες... στον καναπέ... στην πολυθρόνα.. στο τζάκι.. στο καλοριφέρ.. στην αγκαλιά σου...στα πόδια σου... στο μαξιλάρι σου... Παντού..  Μόνες ή και με παρέα... Τόσες γάτες κι όμως όλες κοιμισμένες...
Ο Prince και η GR* Polinikis Cremosa

Αν έρθει κανείς επίσκεψη στο σπίτι δεν παίρνει είδηση πόσες είναι γιατί είναι απλά κοιμισμένες. Και καθώς είναι φουντωτές και όμορφες δείχνουν σαν ψεύτικες τόση ώρα ακίνητες. Κι όμως.. Μπορεί να δείχνουν κοιμισμένες, αλλά παρατηρούν και ελέγχουν τα πάντα.. Έτσι ξέρουν ακριβώς την ώρα που στρώνουμε τραπέζι, ή την ώρα που πάμε στο κρεβάτι και μας ακολουθούν.
Σας έχει τύχει να βρεθείτε κοντά σε μια φαινομενικά κοιμισμένη γάτα, που όμως δεν έχετε πάρει είδηση; Και ξαφνικά κουνιέται και εσείς τρομάζετε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου